F.A.Q.

 

ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ JOWAÉ ;

Όλα τα προϊόντα περιποίησης της JOWAÉ παρασκευάζονται στη Γαλλία.

 

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ" ;

Στόχος της JOWAÉ είναι να αναπτύξει προϊόντα που επαναφέρουν την ισορροπία της επιδερμίδας.

Καθημερινά, η επιδερμίδα είναι εκτεθειμένη σε επιθέσεις (στρες, ρύπανση, κούραση, κλιματικές αλλαγές…), με αποτέλεσμα να χάνει την ισορροπία της. Ο επιδερμικός φραγμός αλλοιώνεται προκαλώντας αφυδάτωση, η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη και την ομοιογένειά της, εμφανίζονται κηλίδες, και η πρόωρη γήρανση επιταχύνεται.

Επαναφέροντας την ισορροπία της επιδερμίδας, τα προϊόντα της JOWAÉ δίνουν τη δυνατότητα στην επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική αρμονία της και να αποκαλύψει το αρχικό φως της.

 

1.   ΧΡΗΣΗ

ΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Αν η ελάχιστη διάρκεια ζωής των κοσμητολογικών προϊόντων μας είναι λιγότερη από 30 μήνες, αναγράφεται η ημερομηνία λήξης στη συσκευασία.

Αν η ελάχιστη διάρκεια ζωής τους υπερβαίνει τους 30 μήνες, η μέγιστη διάρκεια χρήσης μετά το άνοιγμα (Period After Opening – PAO) εμφανίζεται στο προϊόν. Το PAO υποδηλώνεται με ένα σαφές σύμβολο που αναπαριστά ένα ανοιχτό βάζο κρέμας μαζί με έναν αριθμό που υποδεικνύει για πόσους μήνες είναι ασφαλές για χρήση το προϊόν μετά το άνοιγμα της συσκευασίας του. 

 

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Οι συνθέσεις μας δημιουργούνται με γνώμονα τη βέλτιστη ανεκτικότητα, παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει κάποια αλλεργική αντίδραση από τη χρήση ενός προϊόντος. Παρακολουθούμε στενά την ασφάλεια των προϊόντων μας στο πλαίσιο της επαγρύπνησής σε ό,τι αφορά τα καλλυντικά προϊόντα ("Cosmetovigilance"). Σε περίπτωση που σας δημιουργηθεί κάποια αντίδραση, για να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε καλύτερα αυτή την αντίδραση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό τηλεφώνου/e-mail σας και το όνομα του εν λόγω προϊόντος στη διεύθυνση info.gr@laboratoire-native.com

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΔΕΙΓΜΑΤΑ;

Με την παραγγελία σας από τη σελίδα μας jowae.gr, θα λάβετε δείγματα, ώστε να δοκιμάσετε και άλλα προϊόντα του brand. Δείγματα και testers θα βρείτε επίσης και στα φυσικά σημεία που διατίθενται τα προϊόντα.

 

 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ/ Ή ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ;

Όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν αντενδείξεις στη χρήση των προϊόντων μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του θηλασμού. Ωστόσο, συστήνουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ JOWAÉ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ;

Έχουμε δημιουργήσει 3 προϊόντα για όλη την οικογένεια, για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: το Βάλσαμο με Καταπραϋντική και Αναπλαστική Δράση, το Ενυδατικό Προστατευτικό Βάλσαμο και τα Ενυδατικά Αφρόλουτρα.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ JOWAÉ;  

Κάθε προϊόν της JOWAÉ έχει δοκιμαστεί μεμονωμένα και έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα όταν χρησιμοποιείται μόνο του. Ωστόσο, για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, είναι προτιμότερο να αγοράζετε την ιεροτελεστία περιποίησης της JOWAÉ που είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα και τις ανάγκες σας.

 

Βήμα 1 για καθαρισμό. Βήμα 2 για προετοιμασία της επιδερμίδας για τα επόμενα προϊόντα περιποίησης – 100% αποτελεσματικό*. Βήμα 3 για ενεργοποίηση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων περιποίησης – 91% αποτελεσματικό**. Βήμα 4 για διόρθωση.

 

*Κλινική μελέτη που εκπονήθηκε με το Ενυδατικό νερό περιποίησης - 20 εθελόντριες - 28 ημέρες – εφαρμογή δύο φορές την ημέρα – % ικανοποίησης.

 

** Κλινική μελέτη που εκπονήθηκε με τον Συμπυκνωμένο ορό νεότητας κατά των κηλίδων - 23 εθελόντριες - 28 ημέρες – εφαρμογή καθημερινά – % ικανοποίησης. *Clinical study conducted with the Hydrating water mist on 20 volunteers for 28 days – product applied twice daily – % of satisfaction. 

**Clinical study conducted with the Youth concentrate complexion correcting on 23 volunteers for 28 days – product applied daily – % of satisfaction. 

 

 

2.   CLEAN & NATURAL

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ “CLEAN & NATURAL”;  

 

Στην JOWAÉ, πιστεύουμε στη φυσική ομορφιά που σέβεται το περιβάλλον. Για αυτό, βάζουμε τη φύση στην καρδιά των συνθέσεών μας. Επιλέγουμε κάθε συστατικό με τη μέγιστη προσοχή: την προέλευσή του, τα οφέλη του, την επίδρασή του στην επιδερμίδα σας. Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των φυσικών μας προϊόντων, ενώ επικεντρωνόμαστε στην αποτελεσματικότητα τους.

Στηρίζουμε προμηθευτές που δεσμεύονται για την αειφόρο ανάπτυξη και επιλέγουμε φυσικά συστατικά προερχόμενα από διαδικασίες εκχύλισης, οι οποίες διατηρούν τις ιδιότητες και τη σύνθεση των συστατικών. Επιπλέον, αναφέρουμε το ποσοστό των συνθετικών υλικών και τις λειτουργίες τους για το κάθε προϊόν για να διατηρούμε τη διαφάνεια. 

 

 

 

2.1       ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ;

Ο κατάλογος των συστατικών είναι διαθέσιμος στο jowae.gr. Ωστόσο, επειδή ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές σε αυτόν τον κατάλογο, συστήνουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια υπάρχει λεπτομερής περιγραφή των συστατικών (αποτελεσματικότητα, προέλευση…), στη σελίδα κάθε προϊόντος.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TΗΣ JOWAÉ;

Η φυσικότητα είναι στο επίκεντρο όλων των συνθέσεων της JOWAÉ και δίνουμε εγγύηση για ένα μέσο ποσοστό 95% σε φυσικά συστατικά στις συνθέσεις μας.

Η JOWAÉ δεν επιδιώκει οργανική πιστοποίηση. Δεν χρησιμοποιούμε ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένο Οργανισμό) και δίνουμε προτεραιότητα σε συνθέσεις που προσφέρουν εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στην ανεκτικότητα του δέρματος, την αισθητηριακή απόλαυση και την αποτελεσματικότητα.

Το πλεονέκτημα της JOWAÉ: η μέθοδος υπολογισμού του % της φυσικότητας ακολουθεί τις συστάσεις του AFNOR, του Γαλλικού Οργανισμού Τυποποίησης που είναι αναγνωρισμένος στη θέσπιση προτύπων. Αυτός ο υπολογισμός μάς επιτρέπει να πετυχαίνουμε ένα αξιόπιστο % συστατικών φυσικής προέλευσης στις συνθέσεις μας..

 

ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ;

Έχουμε επιλέξει φυσικά δραστικά συστατικά που λαμβάνονται με φυσικές και μη μετουσιωτικές μεθόδους εκχύλισης.

 

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ; 

Το Εργαστήριο JOWAÉ ενσωματώνει αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες σε όλες τις συνθέσεις του συνδυασμένες για κάθε ανάγκη με το συστατικό αναφοράς που προέρχεται από την ασιατική φαρμακοποιία: Αυτοκρατορική Παιώνια, Ιερός Λωτός, Κόκκινο Τζίνσενγκ, Nερό από Άνθος Sakura, Κουμκουάτ, Νερό Μπαμπού, Μαύρο Τσάι μέσω Ζύμωσης, Λευκό Τσάι, Έλαιο Καμέλιας και Centella asiatica.

 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΦΑΙΝΟΛΕΣ; 

Το Εργαστήριο JOWAÉ επέλεξε και ενσωμάτωσε σε όλες τις συνθέσεις του τις Φωτοφαινόλες – Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας*. Αυτό το αποκλειστικό ενεργό συστατικό, που προέρχεται από το χυμώδες φυτό Sempervivum tectorum, βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την ισορροπία της και να προστατεύεται από τις καθημερινές επιθέσεις (ρύπανση, κλιματικές αλλαγές, στρες, κούραση...). Αυτό συμβαίνει επειδή οι Φωτοφαινόλες περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως πολυφαινόλες, τανίνες, προανθοκυανιδίνες και φλαβονοειδή.

 

*έχει κατατεθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το συστατικό Sempervivum tectorum

 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ;

Όλα τα προϊόντα μας αναπτύσσονται βάσει αυστηρών διαδικασιών σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα καλλυντικά. Τα Συνθετικά συστατικά δίνουν τις αισθητηριακές ιδιότητες, τη σταθερότητα και τη βέλτιστη συντήρηση στις JOWAÉ φόρμουλες, και προστίθενται μόνο στις απαραίτητες ποσότητες.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ;

Στα Εργαστήρια JOWAÉ, η προέλευση των συστατικών είναι το βασικό κριτήριο στην επιλογή τους. Για αυτό το λόγο στηρίζουμε τους προμηθευτές που δεσμεύονται για την αειφόρο ανάπτυξη και χρησιμοποιούν μεθόδους εκχύλισης φιλικές προς το περιβάλλον.

 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ;

Στα Εργαστήρια JOWAÉ,  επιλέγουμε με προσοχή κάθε ένα από τα συστατικά μας: τα οφέλη και τις επιπτώσεις τους στο δέρμα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, παρά τον πλούτο της φύσης, η πράσινη χημεία μας επιτρέπει μερικές φορές να αποκτήσουμε πιο ασφαλή, σταθερά και καθαρά συστατικά. Αυτά τα συστατικά προέρχονται από ενεργές αρχές που έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικές εδώ και πολλά χρόνια στην δερματολογία και αναγνωρίζονται για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους (ουρία, αλλαντοΐνη ...).

 

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ;

Σύμφωνα με τη γνώση μας, κανένα από τα συστατικά που χρησιμοποιούμε δεν προκαλεί ενδοκρινείς διαταραχές.

 

ΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ JOWAÉ;

Οι φόρμουλες JOWAÉ δεν περιέχουν αμφιλεγόμενα συντηρητικά. Τα συντηρητικά που χρησιμοποιούμε έχουν υποβληθεί σε δοκιμές, συμμορφώνονται με τους κανονισμούς για τα καλλυντικά και επιπλέον είναι ενσωματωμένα στις συνθέσεις στις βέλτιστες ποσότητες.

 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ;

Οι σιλικόνες μπορεί να χρησιμοποιούνται σε κάποιες συνθέσεις σε μικρές ποσότητες, καθώς μας δίνουν τη δυνατότητα να λαμβάνουμε υφές με βέλτιστες αισθητηριακές ποιότητες. Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούμε πτητική σιλικόνη, για να ελαχιστοποιούμε το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον.

 

 

ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ;

Επικεντρωνόμαστε στη χρήση φυτικών ελαίων και μαλακτικών φυσικής προέλευσης.

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ;

Το φοινικέλαιο αποτελεί το αντικείμενο πολλών αντιπαραθέσεων που σχετίζονται με την αποψίλωση των δασών. Έχοντας επίγνωση των περιβαλλοντικών ζητημάτων, η JOWAÉ επιλέγει άλλα έλαια.

 

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ 100% ΦΥΣΙΚΑ;

Έχουμε επιλέξει ειδικά αρώματα που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης και για να είναι κατάλληλα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Γι’ αυτό τον λόγο, δεν είναι 100% φυσικής προέλευσης.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ JOWAÉ;

Στα Εργαστήρια JOWAÉ, δεν έχουμε δημιουργήσει αντηλιακά προϊόντα, για αυτό οι συνθέσεις μας δεν περιέχουν αντηλιακά φίλτρα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ;

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, δεν χρησιμοποιούμε πλαστικά μικροσφαιρίδια στα προϊόντα απολέπισης. Αντί για αυτά χρησιμοποιούμε απολεπιστικά σωματίδια φυσικής προέλευσης, όπως ηφαιστειακή πέτρα.

 

ΤΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ JOWAÉ;

Χρησιμοποιούμε απαλά επιφανειοδραστικά φυσικής προέλευσης (προέρχονται κυρίως από  καρύδα, γυψοφίλη και ακακία).

 

ΕΙΝΑΙ VEGAN ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ;

Το Εργαστήριο JOWAÉ αναπτύσσει προϊόντα με συστατικά που δεν είναι ζωικής προέλευσης, με εξαίρεση τα μελισσοκομικά προϊόντα.

(Τέσσερα προϊόντα της JOWAÉ περιέχουν κερί μέλισσας: το ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΧΕΙΛΙΩΝ, το ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ, το ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ και η ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ & ΝΥΧΙΩΝ.)

 

 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ;

Όταν αναπτύσσουμε τις φόρμουλες των προϊόντων, κάθε συστατικό επιλέγεται για μια συγκεκριμένη δράση: την αποτελεσματικότητα, την αισθητηριακή ποιότητα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν περιττά συστατικά στα προϊόντα μας. Παρόλο που ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να περιέχουν χαμηλότερο ποσοστό φυσικών συστατικών, προσπαθούμε να βελτιώνουμε μόνιμα τις φυσικές ιδιότητες των προϊόντων μας χωρίς να χάνουμε την αποτελεσματικότητά τους.

 


2.2       ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ JOWAÉ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ;

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, δεν κάνουμε δοκιμές σε ζώα.

 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Δεν στρατολογούμε εθελοντές για τις κλινικές δοκιμές μας. Για λόγους αντικειμενικότητας και εμπιστευτικότητας, αυτές οι δοκιμές εκπονούνται από ανεξάρτητα εργαστήρια που διαθέτουν τις δικές τους ομάδες εθελοντών.

 

ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ;

Όλα τα προϊόντα της JOWAÉ είναι κλινικά δοκιμασμένα,  δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα (για τα προϊόντα που εφαρμόζονται στα μάτια και στην περιοχή των ματιών). Αυτές οι δοκιμές εκπονούνται από ανεξάρτητα εργαστήρια.

 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ;

Όλα τα προϊόντα της JOWAÉ είναι κατάλληλα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Οι δοκιμές ανεκτικότητας εκπονήθηκαν υπό δερματολογικούς ελέγχους σε ομάδες ατόμων κυρίως με ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ;

Όλες οι συνθέσεις μας είναι ΧΩΡΙΣ ουσίες που είναι αναγνωρισμένες ως φαγεσωρογόνες. Τα προϊόντα φροντίδας προσώπου της JOWAÉ για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθώς κι αυτά που είναι για μεικτές - λιπαρές επιδερμίδες, έχουν υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο και είναι μη φαγεσωρογόνα.

 

2.3       ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΗΣ JOWAÉ;

Εξορθολογίζουμε τον τρόπο με τον οποίο προμηθευόμαστε τα συστατικά και τις συσκευασίες μας. Για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον, επικεντρωνόμαστε στην πράσινη ενέργεια και στις ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Τυπώνουμε στο εσωτερικό των κουτιών μας για να καταργήσουμε τα φύλλα οδηγιών χρήσης με μια διαδικασία οικολογικά υπεύθυνης εκτύπωσης.

Παρακαλούμε να μειώσετε τα απορρίμματα σας!