ΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Αν η ελάχιστη διατηρησιμότητα των κοσμητολογικών προϊόντων μας είναι λιγότερη από 30 μήνες, αναγράφεται η ημερομηνία λήξης στη συσκευασία. 
Αν η ελάχιστη διατηρησιμότητα υπερβαίνει τους 30 μήνες, η μέγιστη διάρκεια χρήσης μετά το άνοιγμα (Period After Opening – PAO) εμφανίζεται στο προϊόν. Το PAO υποδηλώνεται με ένα σαφές σύμβολο που αναπαριστά ένα ανοιχτό βάζο κρέμας μαζί με έναν αριθμό που υποδεικνύει για πόσους μήνες είναι ασφαλές για χρήση το προϊόν μετά το άνοιγμα της συσκευασίας του. 

EIXA ΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Παρακολουθούμε στενά την ασφάλεια των προϊόντων μας στο πλαίσιο της επαγρύπνησής σε ό,τι αφορά τα καλλυντικά προϊόντα ("Cosmetovigilance"). Σε περίπτωση που σας δημιουργηθεί κάτι, για να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε καλύτερα αυτή την αντίδραση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό τηλεφώνου/e-mail σας και το όνομα του εν λόγω προϊόντος στη διεύθυνση info@alesgroupe.gr.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΔΕΙΓΜΑΤΑ;

Με την παραγγελία σας από τη σελίδα μας jowae.gr, θα λάβετε δείγματα, ώστε να δοκιμάσετε και άλλα προϊοντα του brand. Δείγματα και testers θα βρείτε επίσης και στα φυσικά σημεία που διατίθονται τα προϊοντα.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ/ Ή ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ;

Εξ όσων γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν αντενδείξεις στη χρήση των προϊόντων μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και/ή του θηλασμού. Ωστόσο, συστήνουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ;

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, δεν κάνουμε δοκιμές σε ζώα. 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Δεν στρατολογούμε εθελοντές για τις κλινικές δοκιμές μας. Για λόγους αντικειμενικότητας και εμπιστευτικότητας, αυτές οι δοκιμές εκπονούνται από ανεξάρτητα εργαστήρια που διαθέτουν τις δικές τους ομάδες εθελοντών. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ; 

Ο κατάλογος των συστατικών είναι διαθέσιμος στο jowae.gr. 
Ωστόσο, επειδή ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές σε αυτόν τον κατάλογο, συστήνουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στο προϊόν.
 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TΗΣ JOWAÉ;

Η φυσικότητα είναι στο επίκεντρο όλων των συνθέσεων της JOWAÉ και δίνουμε εγγύηση για ένα μέσο ποσοστό 93% σε φυσικά συστατικά στις συνθέσεις μας. 
Η JOWAÉ δεν επιδιώκει οργανική πιστοποίηση. Δεν χρησιμοποιούμε ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένο Οργανισμό) και δίνουμε προτεραιότητα σε συνθέσεις που προσφέρουν εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στην ανεκτικότητα του δέρματος, την αισθητηριακή απόλαυση και την αποτελεσματικότητα. 
Το πλεονέκτημα της JOWAÉ: η μέθοδος υπολογισμού του % της φυσικότητας ακολουθεί τις συστάσεις του AFNOR, του Γαλλικού Οργανισμού Τυποποίησης που είναι αναγνωρισμένος στη θέσπιση προτύπων. Αυτός ο υπολογισμός μάς επιτρέπει να πετυχαίνουμε ένα αξιόπιστο % συστατικών φυσικής προέλευσης στις συνθέσεις μας. 

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ;

Τα υπόλοιπα συστατικά στις συνθέσεις της JOWAÉ προσφέρουν εγγυημένα βέλτιστη συντήρηση, σταθερότητα και αισθητηριακή απόλαυση. Ενσωματώνουμε αυτά τα συστατικά στις βέλτιστες ποσότητες. 

ΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ JOWAÉ;

Οι συνθέσεις της JOWAÉ δεν περιέχουν parabens ή φαινοξυαιθανόλη. 
Τα συντηρητικά που χρησιμοποιούμε έχουν υποβληθεί σε δοκιμές, συμμορφώνονται με τους κανονισμούς για τα καλλυντικά και επιπλέον είναι ενσωματωμένα στις συνθέσεις στις βέλτιστες ποσότητες. 

ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ; 

Οι σιλικόνες μπορεί να χρησιμοποιούνται σε κάποιες συνθέσεις σε μικρές ποσότητες, καθώς μας δίνουν τη δυνατότητα να λαμβάνουμε υφές με βέλτιστες αισθητηριακές ποιότητες. Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούμε πτητική σιλικόνη, για να ελαχιστοποιούμε το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον.

ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ;

Επικεντρωνόμαστε στη χρήση φυτικών ελαίων και μαλακτικών φυσικής προέλευσης. 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ; 

Όλες οι συνθέσεις της JOWAÉ είναι ΧΩΡΙΣ φοινικέλαιο.

ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΥΛΙΣΜΑΤΑ;

Έχουμε επιλέξει φυτικά ενεργά συστατικά που λαμβάνονται με φυσικές μεθόδους εκχύλισης και χωρίς αποτέλεσμα μετουσίωσης. 

ΕΙΝΑΙ VEGAN ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ; 

Το Εργαστήριο JOWAÉ αναπτύσσει προϊόντα με συστατικά που δεν είναι ζωικής προέλευσης, με εξαίρεση τα μελισσοκομικά προϊόντα. 
(Τέσσερα προϊόντα της JOWAÉ περιέχουν κερί μέλισσας: το ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΧΕΙΛΙΩΝ, το ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ, το ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ και η ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ & ΝΥΧΙΩΝ.)

ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ; 

Όλα τα προϊόντα περιποίησης της JOWAÉ παρασκευάζονται στη Γαλλία. 

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ; 

Το Εργαστήριο JOWAÉ ενσωματώνει αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες σε όλες τις συνθέσεις του συνδυασμένες για κάθε ανάγκη με το συστατικό αναφοράς που προέρχεται από την ασιατική φαρμοκοποιία. 
Για την επιλογή αυτών των συστατικών αναφοράς, συνεργαζόμαστε στενά με τον καθηγητή Ki Hyun Kim, ερευνητή στη χημεία των φυτών, με εξειδίκευση στα παραδοσιακά φυτά της ασιατικής φαρμακοποιίας. 

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ 100% ΦΥΣΙΚΑ; 

Έχουμε επιλέξει ειδικά αρώματα που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης και για να είναι κατάλληλα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Γι’ αυτό τον λόγο, δεν είναι 100% φυσικής προέλευσης. 

ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ; 

Όλα τα προϊόντα της JOWAÉ είναι κλινικά δοκιμασμένα και δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα (για τα προϊόντα που εφαρμόζονται στα μάτια και στην περιοχή των ματιών). Αυτές οι δοκιμές εκπονούνται από ανεξάρτητα εργαστήρια. 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ; 

Όλα τα προϊόντα της JOWAÉ είναι κατάλληλα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Οι δοκιμές ανεκτικότητας εκπονήθηκαν υπό δερματολογικό έλεγχο σε ομάδα ατόμων που σε ποσοστό πάνω από 50% είχαν ευαίσθητη επιδερμίδα.

ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ JOWAÉ;

Όλες οι συνθέσεις μας είναι ΧΩΡΙΣ ουσίες που είναι αναγνωρισμένες ως φαγεσωρογόνες. 
Τα προϊόντα φροντίδας προσώπου της JOWAÉ για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθώς κι αυτά που είναι για μεικτές - λιπαρές επιδερμίδες, έχουν υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο και είναι μη φαγεσωρογόνα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ JOWAÉ; 

Οι συνθέσεις μας δεν περιέχουν αντηλιακά φίλτρα.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ"; 

Στόχος της JOWAÉ είναι να αναπτύξει προϊόντα που επαναφέρουν την ισορροπία της επιδερμίδας. 
Καθημερινά, η επιδερμίδα είναι εκτεθειμένη σε επιθέσεις (στρες, ρύπανση, κούραση, κλιματικές αλλαγές…), με αποτέλεσμα να χάνει την ισορροπία της. Ο επιδερμικός φραγμός αλλοιώνεται προκαλώντας αφυδάτωση, η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη και την ομοιογένειά της, εμφανίζονται κηλίδες, και η πρόωρη γήρανση επιταχύνεται. 
Επαναφέροντας την ισορροπία της επιδερμίδας, τα προϊόντα της JOWAÉ δίνουν τη δυνατότητα στην επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική αρμονία της και να αποκαλύψει το αρχικό φως της. 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΦΑΙΝΟΛΕΣ; 

Το Εργαστήριο JOWAÉ επέλεξε και ενσωμάτωσε σε όλες τις συνθέσεις του τις Φωτοφαινόλες – Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας*. Αυτό το αποκλειστικό ενεργό συστατικό, που προέρχεται από το χυμώδες φυτό Sempervivum tectorum, βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την ισορροπία της και να προστατεύεται από τις καθημερινές επιθέσεις (ρύπανση, κλιματικές αλλαγές, στρες, κούραση...). Αυτό συμβαίνει επειδή οι Φωτοφαινόλες περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως πολυφαινόλες, τανίνες, προανθοκυανιδίνες και φλαβονοειδή.
*έχει κατατεθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το συστατικό Sempervivum tectorum

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ JOWAÉ; 

Κάθε προϊόν της JOWAÉ έχει δοκιμαστεί μεμονωμένα και έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα όταν χρησιμοποιείται μόνο του. Ωστόσο, για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, είναι προτιμότερο να αγοράζετε την ιεροτελεστία περιποίησης της JOWAÉ που είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα και τις ανάγκες σας.
Βήμα 1 για καθαρισμό. Βήμα 2 για προετοιμασία της επιδερμίδας για τα επόμενα προϊόντα περιποίησης – 100% αποτελεσματικό*. Βήμα 3 για ενεργοποίηση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων περιποίησης – 91% αποτελεσματικό**. Βήμα 4 για διόρθωση.
*Κλινική μελέτη που εκπονήθηκε με το Ενυδατικό νερό περιποίησης - 20 εθελόντριες - 28 ημέρες – εφαρμογή δύο φορές την ημέρα – % ικανοποίησης. 
** Κλινική μελέτη που εκπονήθηκε με τον Συμπυκνωμένο ορό νεότητας κατά των κηλίδων - 23 εθελόντριες - 28 ημέρες – εφαρμογή καθημερινά – % ικανοποίησης. 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΗΣ JOWAÉ; 

Όλες οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κατευθυντήριες γραμμές των τοπικών αρχών περί ανακύκλωσης.